We meet extraordinary challenges with extraordinary talent. These industry leaders are pushing the boundaries of what’s possible when it comes to powering your story.

Brandon Crawley
Midlertidig administrerende direktør
Brandon Crawley begynte i Cision som midlertidig administrerende direktør i februar 2020. Hos Cision fører han for øyeblikket tilsyn med konsernledelsen på all forretningsdrift over hele verden. Mr. Crawley er også administrerende direktør i Platinum Equity, og har siden 2013 vært ansvarlig for å styre overgangen av nyervervede selskaper til Platinum Equitys portefølje Han har også hatt ansvar relatert til overvåking og oversyn av driftsresultater etter overtakelse av enkelte porteføljeselskaper.

Før han begynte i Platinum Equity, hadde Crawley stillinger i Alvarez og Marsal og PriceWaterhouseCoopers hvor han fokuserte på resultatforbedrings- og anskaffelsesintegrasjonsstrategier for private aksjeporteføljeselskaper i en rekke bransjer.

Mr. Crawley har grunnfagseksamen i regnskap fra Indiana State University og en mastergrad i forretningsadministrasjon fra Indiana University Kelley School of Business.
Prasant Gondipalli
Executive VP og Chief Financial Officer
Med mer enn 15 års erfaring som konsulent innen regnskap og finans er det Prasant Gondipalli som har ansvaret for Cisions økonomi- og regnskapsfunksjoner som finansdirektør.

Før Cision var Gondipalli Senior Vice President for Portfolio Operations hos Platinum Equity. Han var også Senior Vice President Transformation hos Key Energy Services, og Vice President for Corporate Controller / Treasurer / Business Transformation hos BlueLine Rental. Tidligere jobbet Gondipalli i Alvarez & Marsals omstruktureringsavdeling.

Gondipalli er CPA og fikk sin Bachelor of Business Administration fra Emory University. Han er bosatt i Chicago sammen med kone og barn.
Kristie Scott
General Counsel
Kristie Scott har mer enn 20 års erfaring som intern rådgiver for teknologiselskaper. Som General Counsel er Scott ansvarlig for å strukturere og forhandle om et bredt spekter av teknologi- og selskapsavtaler, inkludert programvarelisenser, partnerskap, leverandørkontrakter og anskaffelsesdokumenter, samt gi råd til selskapet og dets styre om spørsmål om selskapsledelse og M&A.

Før hun kom til Cision i 2004 via Vocus, jobbet Scott som intern rådgiver for Aether Systems, Inc., et trådløs teknologi-selskap, og Credit Management Solutions, en leverandør av kredittbehandlingsprogramvare. Før hun mottok sin JD fra universitetet, utviklet og programmerte hun forskjellige programvareapplikasjoner innen forsvars-, tidsstyrings-, innspillings- og kredittbehandlingsindustrien.

Scott ble uteksaminert fra Bucknell University med en bachelor i datavitenskap og ingeniørfag og fikk sin JD fra University of Baltimore School of Law. Hun bor sammen med mannen sin og to sønner i Maryland.
Nicole Guillot
President for EMEIA, Canada og Latin-Amerika
Nicole Guillot er Chief Content Office og president for Canada og Latin-Amerika hos Cision. I denne rollen leder hun den globale strategien for alt inngående og utgående innhold for Cision, i tillegg til driftsrelaterte og strategiske aktiviteter i Canada og Latin-Amerika. Nicoles karriere har tatt en tverrfunksjonell reise over alle forretningsområder innen nyhets- og informasjonsbransjen. Hun har fungert som konserndirektør og hovedrepresentant i Canada siden 2016. Før Cisions oppkjøp av Canada Newswire (via PR Newswire) var Nicole president og administrerende direktør i Canada Newswire, en rolle hun tok på seg i 2013, etter to år som Senior Vice President for Global Products hos PR Newswire.

Nicole er spesielt interessert i arbeid som forvandler måten vi distribuerer og engasjerer oss i innhold i det digitale miljøet på, med fokus på analyser som gir gjennomførbar innsikt.

Nicole er utdannet ved University of Ottawa og har base i Toronto i Ontario.
Robert Coppola
Chief Information Officer
Robert Coppola er ansvarlig for å styre og forbedre Cisions teknologifunksjoner og sikkerhetsstilling på en global basis. Før han kom til Cision, tilbrakte Coppola fire år hos McGraw-Hill Financial som Chief Information and Technology Officer for S&P Capital IQ og S&P Dow Jones Indices, en ledende leverandør av ratings, benchmarking og analyse i de globale kapital- og råvaremarkedene. Der var han ansvarlig for å lede den overordnede teknologistrategien, arkitekturen og utviklingen i tillegg til å utvikle flere silobaserte team til ett globalt operasjonsteam. Han har også hatt lederstillinger hos Thomson Reuters og Bloomberg LP. Coppola har en bachelor i økonomi fra Rutgers University.
Yujie Chen
Senior Vice President for Asia og Stillehavet
Senior Vice President for Asia og Stillehavet Yujie Chen er ansvarlig for Cisions strategiske retning og selskapets ekspanderende forretningsdrift i hele regionen.

Chen begynte i PR Newswire i slutten av 2003 for å lede innsatsen for å utvikle selskapets mediedistribusjonsnettverk i Kina. Rollen hans utvidet seg etter hvert til å omfatte salg og markedsføring, redaksjonelle tjenester og kundetjenester, produktutvikling og innovasjon. Sammen med teamet sitt ledet Chen den kommersielle newswire-bransjen i et marked der få trodde den hadde noen fremtid, og han bidro til å etablere selskapet som den dominerende aktøren innen nyhetsdistribusjon, finansiell fremlegging samt medie-etterretning og overvåkingstjenester for kundene. Han ble forfremmet til leder for selskapets virksomhet for hele APAC-regionen i 2013 og leder i dag et team på rundt 200 fagpersoner som jobber på et tosifret antall kontorer i hele regionen, hvor de imøtekommer tusenvis av globale og lokale kunders kommunikasjonsbehov.

Før PR Newswire hadde Chen jobbet i mange sektorer i medie- og forlagsbransjen og hatt forskjellige stillinger hos blant andre CNBC Asia, Deluxe Global Media og Beijing Television. Chen har en MBA-grad fra Anderson School of Management ved UCLA.
Ulrik Larsen
President, Cision Social
Ulrik Larsen er president for Cision Social, hvor han utnytter sin erfaring som administrerende direktør i Falcon.io til å styrke Cisions tilstedeværelse som en leder innen håndtering av sosiale medier.

Larsen har to tiår med gründererfaring i grenseområdet mellom markedsføring og teknologi. På den tekniske siden hadde han en periode hos Oracle som en av de yngste ingeniørene på konsulentteamet deres. Senere fortsatte han med å bygge opp de globale fellesskapenes plattform på NetDoctor.com med et lite team. Denne erfaringen førte til at han ble med å grunnlegge og bygge opp et skandinavisk sosialt nettverk fra grunnen av. Dette ble etter hvert kjøpt opp av mediekonsernet JP/Politiken.

Senere var han med å grunnlegge et konsulentbyrå for sosial teknologi, der han samarbeidet med store merkevarer og byråer. Etter å ha økt firmaets kundebase, teknologiutvalg og stab ledet han en avlegger av produktet for håndtering av sosiale medier som skulle bli til Falcon.io, nå en del av Cision.
Timo Thomann-Rompf
President, Cision Insights
Som president for Cision Insights spiller Timo Thomann-Rompf en ledende rolle i selskapets innovasjonsmotor gjennom opprettelsen og distribusjonen av Cision Insights’ portefølje av integrerte tjenester for overvåking, analyse og tolking av sosiale og tradisjonelle medier.

Thomann-Rompf har nesten 20 års erfaring innen kommunikasjonsforskning og rådgivning, med en solid forståelse av ulike markeder over hele Nord-Amerika, Europa og Asia. Han begynte i PRIME Research i 2000, hvor han fungerte som Director of Automotive i Mainz i Tyskland. Senere fikk han i oppgave å føre tilsyn med operasjoner i Amerika.

Thomann-Rompf har en Master of Arts in statsvitenskap, etter å ha studert statsvitenskap, sosiologi og offentlig rett ved Johannes-Gutenberg-University Mainz, University of Trier og ved Instituts d'études politiques / Sciences Po i Bordeaux i Frankrike.
Sign Up for a Demo
Communicate Like Never Before.
Request A Demo