We meet extraordinary challenges with extraordinary talent. These industry leaders are pushing the boundaries of what’s possible when it comes to powering your story.

Brandon Crawley
Midlertidig administrerende direktør
Brandon Crawley sluttet seg til Cision som midlertidig administrerende direktør etter Platinum Equitys oppkjøp av selskapet i januar 2020. Han har i dag tilsyn med Cisions ledergruppe på tvers av virksomheter globalt. Crawley er en «principle» hos Platinum Equity, LLC, og siden 2013 har han vært i driftsrådene til flere av Platinums porteføljeselskaper, og hjulpet selskapene med å gå over i Platinum Equity-porteføljen.

Før han begynte i Platinum Equity, var Crawley i Private Equity Practice hos Alvarez og Marsal PriceWaterhouseCoopers, hvor han fokuserte på resultatforbedrings- og anskaffelsesintegrasjonsstrategier for private equity-porteføljeselskaper i en rekke bransjer.

Crawley har en lavere grad i regnskap fra Indiana State University og en mastergrad i forretningsadministrasjon fra Indiana Universitys Kelley School of Business.
Jack Pearlstein
Executive VP og Chief Financial Officer
Med 20 års erfaring innen økonomisk, driftsrelatert og strategisk planlegging hos ulike teknologiselskaper fører Jack Pearlstein tilsyn med finans, regnskap, juridisk avdeling og HR hos oss.

Før Cision var Pearlstein finansdirektør i Six3 Systems, Inc., en ledende leverandør av programvareutvikling, sensorutvikling og signalbehandlingstjenester til etterretningsfellesskapet. Som finansdirektør har Pearlstein ledet tre forskjellige selskaper gjennom deres introduksjon på børsen: AppNet, DigitalNet og Solera.

Pearlstein er CPA og fikk sin Bachelor of Science i regnskap fra New York University. Han har også en MBA i finans fra The George Washington University.
Bob Luse
Midlertidig personalsjef
Som midlertidig personalsjef i Cision leder Bob Luse et globalt team av HR-fagfolk som er ansvarlige for å utvikle og gjennomføre talentstrategier som støtter Cisions nåværende og fremtidige virksomhet og gir positive og berikende muligheter for våre ansatte.

Luse tar med seg over 30 års erfaring til rollen. Senest ledet han HR-strategi og -prosess for Accretive Health, der han var ansvarlig for organisasjonsutvikling, kulturell transformasjon og andre HR-fagområder. Før Accretive Health var Luse personalsjef i Nuveen Investments, et ledende selskap innen investeringsstyring, i åtte år.

Luse har en Master of Management-grad (MBA) fra Kellogg School of Management ved Northwestern University og en BA-grad fra Eastern Illinois University.
Nicole Guillot
President for EMEIA, Canada og Latin-Amerika
Nicole Guillot er Chief Content Office og president for Canada og Latin-Amerika hos Cision. I denne rollen leder hun den globale strategien for alt inngående og utgående innhold for Cision, i tillegg til driftsrelaterte og strategiske aktiviteter i Canada og Latin-Amerika. Nicoles karriere har tatt en tverrfunksjonell reise over alle forretningsområder innen nyhets- og informasjonsbransjen. Hun har fungert som konserndirektør og hovedrepresentant i Canada siden 2016. Før Cisions oppkjøp av Canada Newswire (via PR Newswire) var Nicole president og administrerende direktør i Canada Newswire, en rolle hun tok på seg i 2013, etter to år som Senior Vice President for Global Products hos PR Newswire.

Nicole er spesielt interessert i arbeid som forvandler måten vi distribuerer og engasjerer oss i innhold i det digitale miljøet på, med fokus på analyser som gir gjennomførbar innsikt.

Nicole er utdannet ved University of Ottawa og har base i Toronto i Ontario.
Robert Coppola
Chief Information Officer
Robert Coppola er ansvarlig for å styre og forbedre Cisions teknologifunksjoner og sikkerhetsstilling på en global basis. Før han kom til Cision, tilbrakte Coppola fire år hos McGraw-Hill Financial som Chief Information and Technology Officer for S&P Capital IQ og S&P Dow Jones Indices, en ledende leverandør av ratings, benchmarking og analyse i de globale kapital- og råvaremarkedene. Der var han ansvarlig for å lede den overordnede teknologistrategien, arkitekturen og utviklingen i tillegg til å utvikle flere silobaserte team til ett globalt operasjonsteam. Han har også hatt lederstillinger hos Thomson Reuters og Bloomberg LP. Coppola har en bachelor i økonomi fra Rutgers University.
Yujie Chen
Senior Vice President for Asia og Stillehavet
Senior Vice President for Asia og Stillehavet Yujie Chen er ansvarlig for Cisions strategiske retning og selskapets ekspanderende forretningsdrift i hele regionen.

Chen begynte i PR Newswire i slutten av 2003 for å lede innsatsen for å utvikle selskapets mediedistribusjonsnettverk i Kina. Rollen hans utvidet seg etter hvert til å omfatte salg og markedsføring, redaksjonelle tjenester og kundetjenester, produktutvikling og innovasjon. Sammen med teamet sitt ledet Chen den kommersielle newswire-bransjen i et marked der få trodde den hadde noen fremtid, og han bidro til å etablere selskapet som den dominerende aktøren innen nyhetsdistribusjon, finansiell fremlegging samt medie-etterretning og overvåkingstjenester for kundene. Han ble forfremmet til leder for selskapets virksomhet for hele APAC-regionen i 2013 og leder i dag et team på rundt 200 fagpersoner som jobber på et tosifret antall kontorer i hele regionen, hvor de imøtekommer tusenvis av globale og lokale kunders kommunikasjonsbehov.

Før PR Newswire hadde Chen jobbet i mange sektorer i medie- og forlagsbransjen og hatt forskjellige stillinger hos blant andre CNBC Asia, Deluxe Global Media og Beijing Television. Chen har en MBA-grad fra Anderson School of Management ved UCLA.
Ulrik Larsen
President, Cision Social
Ulrik Larsen er president for Cision Social, hvor han utnytter sin erfaring som administrerende direktør i Falcon.io til å styrke Cisions tilstedeværelse som en leder innen håndtering av sosiale medier.

Larsen har to tiår med gründererfaring i grenseområdet mellom markedsføring og teknologi. På den tekniske siden hadde han en periode hos Oracle som en av de yngste ingeniørene på konsulentteamet deres. Senere fortsatte han med å bygge opp de globale fellesskapenes plattform på NetDoctor.com med et lite team. Denne erfaringen førte til at han ble med å grunnlegge og bygge opp et skandinavisk sosialt nettverk fra grunnen av. Dette ble etter hvert kjøpt opp av mediekonsernet JP/Politiken.

Senere var han med å grunnlegge et konsulentbyrå for sosial teknologi, der han samarbeidet med store merkevarer og byråer. Etter å ha økt firmaets kundebase, teknologiutvalg og stab ledet han en avlegger av produktet for håndtering av sosiale medier som skulle bli til Falcon.io, nå en del av Cision.
Timo Thomann-Rompf
President, Cision Insights
Som president for Cision Insights spiller Timo Thomann-Rompf en ledende rolle i selskapets innovasjonsmotor gjennom opprettelsen og distribusjonen av Cision Insights’ portefølje av integrerte tjenester for overvåking, analyse og tolking av sosiale og tradisjonelle medier.

Thomann-Rompf har nesten 20 års erfaring innen kommunikasjonsforskning og rådgivning, med en solid forståelse av ulike markeder over hele Nord-Amerika, Europa og Asia. Han begynte i PRIME Research i 2000, hvor han fungerte som Director of Automotive i Mainz i Tyskland. Senere fikk han i oppgave å føre tilsyn med operasjoner i Amerika.

Thomann-Rompf har en Master of Arts in statsvitenskap, etter å ha studert statsvitenskap, sosiologi og offentlig rett ved Johannes-Gutenberg-University Mainz, University of Trier og ved Instituts d'études politiques / Sciences Po i Bordeaux i Frankrike.
Sign Up for a Demo
Communicate Like Never Before.
Request A Demo